Haven Antwerpen waarschuwt voor vertraging scheepvaart om olielek

in het Deurganckdok

De haven van Antwerpen heeft donderdagmiddag een olielek geconstateerd bij een van de containerdoks. Dat meldt havenbedrijf Port of Antwerp Bruges vrijdag. Het lek is ontstaan tijdens bunkeren, waarbij schepen worden voorzien van brandstof. Volgens de haven blijven de terminals operationeel, maar leidt de situatie wel tot vertragingen voor de scheepvaart.

De olievervuiling is vastgesteld ter hoogte van het Deurganckdok. Foto: Port of Antwerp-Bruges

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Haven Antwerpen waarschuwt voor vertraging scheepvaart om olielek | NT

Haven Antwerpen waarschuwt voor vertraging scheepvaart om olielek

in het Deurganckdok

De haven van Antwerpen heeft donderdagmiddag een olielek geconstateerd bij een van de containerdoks. Dat meldt havenbedrijf Port of Antwerp Bruges vrijdag. Het lek is ontstaan tijdens bunkeren, waarbij schepen worden voorzien van brandstof. Volgens de haven blijven de terminals operationeel, maar leidt de situatie wel tot vertragingen voor de scheepvaart.

De olievervuiling is vastgesteld ter hoogte van het Deurganckdok. Foto: Port of Antwerp-Bruges

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu