Het gaat zeker niet alleen om transportemissies

TON & teu

Het duizelt me een beetje. Er komt steeds meer informatie beschikbaar over emissies die veroorzaakt worden door transport. Zo blijkt uit nieuwe metingen in opdracht van Topsector Logistiek dat de CO2-uitstoot van binnenvaart tot wel drie keer hoger kan zijn dan gedacht en wordt het steeds duidelijker dat de klimaatimpact van vliegen niet ophoudt bij CO2-emissies alleen.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Het gaat zeker niet alleen om transportemissies | NT

Het gaat zeker niet alleen om transportemissies

TON & teu

Het duizelt me een beetje. Er komt steeds meer informatie beschikbaar over emissies die veroorzaakt worden door transport. Zo blijkt uit nieuwe metingen in opdracht van Topsector Logistiek dat de CO2-uitstoot van binnenvaart tot wel drie keer hoger kan zijn dan gedacht en wordt het steeds duidelijker dat de klimaatimpact van vliegen niet ophoudt bij CO2-emissies alleen.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen