Internationale redersorganisatie krijgt nieuwe president

Joe Kramek

De World Shipping Council (WSC), de lobbyorganisatie van de internationale (container-)lijnvaart, krijgt een nieuwe president. John W. Butler, die bijna een decennium leiding heeft gegeven aan de organisatie, gaat eind juli met pensioen en draagt het stokje over aan Joe Kramek, evenals Butler een Amerikaan.

Foto: Joe Kramek

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

Internationale redersorganisatie krijgt nieuwe president | NT

Internationale redersorganisatie krijgt nieuwe president

Joe Kramek

De World Shipping Council (WSC), de lobbyorganisatie van de internationale (container-)lijnvaart, krijgt een nieuwe president. John W. Butler, die bijna een decennium leiding heeft gegeven aan de organisatie, gaat eind juli met pensioen en draagt het stokje over aan Joe Kramek, evenals Butler een Amerikaan.

Foto: Joe Kramek

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu