Maritieme noodkreet: ‘wereld bekommert zich te weinig om gegijzelde schepen’

open brief

Zestien leiders van internationale belangenorganisaties uit de scheepvaartwereld hebben een open brief gestuurd aan secretaris-generaal António Guterres van de Verenigde Naties waarin ze de noodklok luiden over de volgens hen te laconieke houding van de wereldgemeenschap tegenover het gijzelen van vrachtschepen.

Illustratie: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

Maritieme noodkreet: ‘wereld bekommert zich te weinig om gegijzelde schepen’ | NT

Maritieme noodkreet: ‘wereld bekommert zich te weinig om gegijzelde schepen’

open brief

Zestien leiders van internationale belangenorganisaties uit de scheepvaartwereld hebben een open brief gestuurd aan secretaris-generaal António Guterres van de Verenigde Naties waarin ze de noodklok luiden over de volgens hen te laconieke houding van de wereldgemeenschap tegenover het gijzelen van vrachtschepen.

Illustratie: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu