MSC dicht bij overname Gram Car Carriers

Slaat slag in ro/ro-vervoer

MSC wil een slag slaan in het ro/ro-vervoer en de Noorse rederij Gram Car Carriers overnemen. Het Zwitsers-Italiaanse scheepvaartconcern heeft een bod van omgerekend zo’n 650 miljoen euro uitgebracht op de Noorse rederij, die met een vloot van circa twintig Pure Car Truck Carriers (PCTC’s) een van ’s werelds grootste rederijen is in het zeevervoer van nieuwe personenauto’s en vrachtwagens.

De Viking Coral met een capaciteit van 4.200 auto's van Gram Car Carriers. Foto: Ievgenii Bakhvalov / Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

MSC dicht bij overname Gram Car Carriers | NT

MSC dicht bij overname Gram Car Carriers

Slaat slag in ro/ro-vervoer

MSC wil een slag slaan in het ro/ro-vervoer en de Noorse rederij Gram Car Carriers overnemen. Het Zwitsers-Italiaanse scheepvaartconcern heeft een bod van omgerekend zo’n 650 miljoen euro uitgebracht op de Noorse rederij, die met een vloot van circa twintig Pure Car Truck Carriers (PCTC’s) een van ’s werelds grootste rederijen is in het zeevervoer van nieuwe personenauto’s en vrachtwagens.

De Viking Coral met een capaciteit van 4.200 auto's van Gram Car Carriers. Foto: Ievgenii Bakhvalov / Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu