‘Over tien jaar heeft niemand het meer over stadshubs, dan rijdt alles elektrisch’

handelsmissie over zero-emissie stadslogistiek

Nederland staat aan de vooravond van de definitieve invoering van zero-emissiezones in tientallen steden, België is nog bezig met het opstellen van de kaders. De logistieke sector bij onze zuiderburen vreest echter voor een lappendeken aan verschillende regels. ‘Wij willen niet met elke stad apart gaan onderhandelen wat wel en niet kan’, vertelde Koen de Vos, directeur Supply Chain van supermarktketen Colruyt Group onlangs op een Belgisch-Nederlandse handelsmissie in Antwerpen.

Beeld: Shutterstock / Bureau OMA

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

‘Over tien jaar heeft niemand het meer over stadshubs, dan rijdt alles elektrisch’ | NT

‘Over tien jaar heeft niemand het meer over stadshubs, dan rijdt alles elektrisch’

handelsmissie over zero-emissie stadslogistiek

Nederland staat aan de vooravond van de definitieve invoering van zero-emissiezones in tientallen steden, België is nog bezig met het opstellen van de kaders. De logistieke sector bij onze zuiderburen vreest echter voor een lappendeken aan verschillende regels. ‘Wij willen niet met elke stad apart gaan onderhandelen wat wel en niet kan’, vertelde Koen de Vos, directeur Supply Chain van supermarktketen Colruyt Group onlangs op een Belgisch-Nederlandse handelsmissie in Antwerpen.

Beeld: Shutterstock / Bureau OMA

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu