Japanse oplossing voor heikel methaanprobleem lng-schepen

Nieuw systeem

De Japanse rederij Mitsui OSK Lines (MOL) heeft samen met de eveneens Japanse ondernemingen Hitachi Zosen (industrieel bedrijf) en Yanmar Power Technology (producent van scheeps- en andere motoren) een oplossing gepresenteerd voor hét grote kritiekpunt waarmee de uitdijende wereldwijde vloot van schepen die op lng varen te kampen heeft: de methaanslip.

De Japanners ontvingen een Statement of Fact-certificaat voor hun uitvinding. Foto: Yanmar

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

Japanse oplossing voor heikel methaanprobleem lng-schepen | NT

Japanse oplossing voor heikel methaanprobleem lng-schepen

Nieuw systeem

De Japanse rederij Mitsui OSK Lines (MOL) heeft samen met de eveneens Japanse ondernemingen Hitachi Zosen (industrieel bedrijf) en Yanmar Power Technology (producent van scheeps- en andere motoren) een oplossing gepresenteerd voor hét grote kritiekpunt waarmee de uitdijende wereldwijde vloot van schepen die op lng varen te kampen heeft: de methaanslip.

De Japanners ontvingen een Statement of Fact-certificaat voor hun uitvinding. Foto: Yanmar

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu