‘Laat zien hoe het wél kan, dan volgt de rest vanzelf met spoorvervoer’

Spoorcongres 2024

Twan van Schie, duurzaamheidsontwikkelaar Beat Cycling Club, legt een duidelijke link tussen topsport en het spoor. ‘Een wereld die voor veranderingen staat op het gebied van duurzaamheid, maar stuit op uitdagingen en een soms wat stugge cultuur’, zo beschreef hij de wielersport tijdens het Spoorcongres 2024. Iets wat hij absoluut herkent en terugziet in de spoorwereld. Wil de sector iets veranderen? Dan moet er eerst laten zien worden dat het kan, voordat de rest het overneemt, aldus van Schie.

Beat cycling club tijdens spoorcongres 2024
Twan van Schie over de overeenkomsten tussen de wielersport en de spoorsector tijdens het Spoorcongres 2024. Foto: Rail Cargo Information Netherlands

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

‘Laat zien hoe het wél kan, dan volgt de rest vanzelf met spoorvervoer’ | NT

‘Laat zien hoe het wél kan, dan volgt de rest vanzelf met spoorvervoer’

Spoorcongres 2024

Twan van Schie, duurzaamheidsontwikkelaar Beat Cycling Club, legt een duidelijke link tussen topsport en het spoor. ‘Een wereld die voor veranderingen staat op het gebied van duurzaamheid, maar stuit op uitdagingen en een soms wat stugge cultuur’, zo beschreef hij de wielersport tijdens het Spoorcongres 2024. Iets wat hij absoluut herkent en terugziet in de spoorwereld. Wil de sector iets veranderen? Dan moet er eerst laten zien worden dat het kan, voordat de rest het overneemt, aldus van Schie.

Beat cycling club tijdens spoorcongres 2024
Twan van Schie over de overeenkomsten tussen de wielersport en de spoorsector tijdens het Spoorcongres 2024. Foto: Rail Cargo Information Netherlands

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu