Ook achter de Antwerpse sluizen zeggen terminals pincode vaarwel

Certified Pick up

De Antwerpse Certified Pick up (CPu), het systeem dat pincodes vervangt bij het ophalen van containers, wordt verder uitgerold. Vóór 17 mei sluiten nog eens acht terminaloperators zich aan bij het systeem. ‘Vanaf dan kan je in het hele havengebied enkel nog een container via het Certified Pick up-platform ophalen’, schrijft het havenbedrijf Port of Antwerp-Bruges.

Een containerschip van MSC in de Antwerpse Kieldrechtsluis. Foto: Druid007 / Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

Ook achter de Antwerpse sluizen zeggen terminals pincode vaarwel | NT

Ook achter de Antwerpse sluizen zeggen terminals pincode vaarwel

Certified Pick up

De Antwerpse Certified Pick up (CPu), het systeem dat pincodes vervangt bij het ophalen van containers, wordt verder uitgerold. Vóór 17 mei sluiten nog eens acht terminaloperators zich aan bij het systeem. ‘Vanaf dan kan je in het hele havengebied enkel nog een container via het Certified Pick up-platform ophalen’, schrijft het havenbedrijf Port of Antwerp-Bruges.

Een containerschip van MSC in de Antwerpse Kieldrechtsluis. Foto: Druid007 / Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu