Havendebat Europa: ‘Nederland wordt nu echt volledig weggespeeld’

Gebrekkig vestigingsklimaat

‘Hoe kan het dat elektriciteit in de havens van Hamburg en Duisburg goedkoper is dan in Rotterdam?’ vroeg Volt-policus Reinier van Lanschot tijdens het Havendebat Europa dat vorige week in Rotterdam plaatsvond. De consensus van het debat was dat een eenduidiger Europees beleid noodzaak is om het Nederlandse ondernemersklimaat, en daarmee ook dat van Rotterdamse haven, overeind te houden. Volgens Victor van der Chijs, voorzitter dan de Rotterdamse ondernemersvereniging Deltalinqs, moet er snel wat veranderen. ‘Nederland wordt nu echt volledig weggespeeld’.

De Europese verkiezingen worden van 6 tot 9 juni gehouden. Foto: Ries van Wendel de Joode

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Havendebat Europa: ‘Nederland wordt nu echt volledig weggespeeld’ | NT

Havendebat Europa: ‘Nederland wordt nu echt volledig weggespeeld’

Gebrekkig vestigingsklimaat

‘Hoe kan het dat elektriciteit in de havens van Hamburg en Duisburg goedkoper is dan in Rotterdam?’ vroeg Volt-policus Reinier van Lanschot tijdens het Havendebat Europa dat vorige week in Rotterdam plaatsvond. De consensus van het debat was dat een eenduidiger Europees beleid noodzaak is om het Nederlandse ondernemersklimaat, en daarmee ook dat van Rotterdamse haven, overeind te houden. Volgens Victor van der Chijs, voorzitter dan de Rotterdamse ondernemersvereniging Deltalinqs, moet er snel wat veranderen. ‘Nederland wordt nu echt volledig weggespeeld’.

De Europese verkiezingen worden van 6 tot 9 juni gehouden. Foto: Ries van Wendel de Joode

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu