Gotenburg zoekt nieuwe operator voor autoterminal

waarde 10 miljoen euro per jaar

Logent Ports and Terminals heeft sinds 2011 bijna 100.000 voertuigen afgehandeld in Haven Gothenburg, een stijging van bijna 60% over 15 jaar. In 2026 loopt het contract af tussen de Zweedse haven en de terminalexploitant. De Havenautoriteit van Gothenburg is nu gestart met een nieuwe aanbestedingsprocedure voor de operator van de terminal in de grootste autohaven van Zweden.

haven gothenburg zoekt nieuwe exploitant autoterminal
Foto: Port of Gothenburg

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Gotenburg zoekt nieuwe operator voor autoterminal | NT

Gotenburg zoekt nieuwe operator voor autoterminal

waarde 10 miljoen euro per jaar

Logent Ports and Terminals heeft sinds 2011 bijna 100.000 voertuigen afgehandeld in Haven Gothenburg, een stijging van bijna 60% over 15 jaar. In 2026 loopt het contract af tussen de Zweedse haven en de terminalexploitant. De Havenautoriteit van Gothenburg is nu gestart met een nieuwe aanbestedingsprocedure voor de operator van de terminal in de grootste autohaven van Zweden.

haven gothenburg zoekt nieuwe exploitant autoterminal
Foto: Port of Gothenburg

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu