‘Fremantle Highway’: afvalstof of niet?

RAAD & recht

Het autoschip ‘Fremantle Highway’, waarop vorig jaar zomer even ten noorden van Ameland een grote brand uitbrak, blijft de gemoederen bezighouden. Afgelopen vrijdag volgde uit het vonnis van de civiele kortgedingrechter van de rechtbank Den Haag dat het schip voorlopig Nederland niet mag verlaten.

Foto: NT

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

‘Fremantle Highway’: afvalstof of niet? | NT

‘Fremantle Highway’: afvalstof of niet?

RAAD & recht

Het autoschip ‘Fremantle Highway’, waarop vorig jaar zomer even ten noorden van Ameland een grote brand uitbrak, blijft de gemoederen bezighouden. Afgelopen vrijdag volgde uit het vonnis van de civiele kortgedingrechter van de rechtbank Den Haag dat het schip voorlopig Nederland niet mag verlaten.

Foto: NT

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu