Kantelpunt in zicht voor zero-emissie

TON & teu

De transportsector maakt werk van de CO2-reductie. Elektrische aandrijving en later waterstof zijn game changers. Een aantal koplopers heeft gepionierd én geïnvesteerd om ervaring op te doen met de nieuwe technologie. Het recente event ‘Plug IN 010’ liet zien dat er al veel kan én dat er innovatieve oplossingen zijn voor het vergroten van de actieradius van de voertuigen en het verbeteren van de laadinfrastructuur. Het kantelpunt is in zicht: het punt waarop het emissievrije transport het definitief gaat overnemen van fossiele aandrijving.

Foto: Anthony Donner

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Kantelpunt in zicht voor zero-emissie | NT

Kantelpunt in zicht voor zero-emissie

TON & teu

De transportsector maakt werk van de CO2-reductie. Elektrische aandrijving en later waterstof zijn game changers. Een aantal koplopers heeft gepionierd én geïnvesteerd om ervaring op te doen met de nieuwe technologie. Het recente event ‘Plug IN 010’ liet zien dat er al veel kan én dat er innovatieve oplossingen zijn voor het vergroten van de actieradius van de voertuigen en het verbeteren van de laadinfrastructuur. Het kantelpunt is in zicht: het punt waarop het emissievrije transport het definitief gaat overnemen van fossiele aandrijving.

Foto: Anthony Donner

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu