Het strategische belang van vrachtvluchten

RAAD & recht

Nog steeds vinden in Nederland juridisch stroperige discussies plaats over de toegang van vrachtvliegtuigen op Schiphol. Door de aard van hun operaties krijgen deze freighters veelal niet de benodigde slots. Met een beroep op de Europese slotverordening vinden vooral de operators van point-to-point vakantievluchten dat dit ook zo moet blijven.

Foto: NT / Paul Voorham

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Het strategische belang van vrachtvluchten | NT

Het strategische belang van vrachtvluchten

RAAD & recht

Nog steeds vinden in Nederland juridisch stroperige discussies plaats over de toegang van vrachtvliegtuigen op Schiphol. Door de aard van hun operaties krijgen deze freighters veelal niet de benodigde slots. Met een beroep op de Europese slotverordening vinden vooral de operators van point-to-point vakantievluchten dat dit ook zo moet blijven.

Foto: NT / Paul Voorham

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu