Radstaak: ‘Schiphol digitaliseren duurt langer dan we dachten’

interview

Oud-directeur Ben Radstaak (1955) van luchtvrachtkoepel ACN heeft onlangs de hectische vrachtmarkt op Schiphol ingeruild voor een rustig landelijk bestaan als pensionado en freelance consultant in de Ooijpolder bij Nijmegen. Sinds de oprichting van ACN in 2003 was de voormalige marktonderzoeker het boegbeeld van de Nederlandse luchtvrachtsector. Toen en nu ging het steeds over het digitaal aan elkaar knopen van de vrachtdata. ‘En dat lijkt nu eindelijk te lukken.’

foto-Ben-Radstaak-e1531998895646

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Radstaak: ‘Schiphol digitaliseren duurt langer dan we dachten’ | NT

Radstaak: ‘Schiphol digitaliseren duurt langer dan we dachten’

interview

Oud-directeur Ben Radstaak (1955) van luchtvrachtkoepel ACN heeft onlangs de hectische vrachtmarkt op Schiphol ingeruild voor een rustig landelijk bestaan als pensionado en freelance consultant in de Ooijpolder bij Nijmegen. Sinds de oprichting van ACN in 2003 was de voormalige marktonderzoeker het boegbeeld van de Nederlandse luchtvrachtsector. Toen en nu ging het steeds over het digitaal aan elkaar knopen van de vrachtdata. ‘En dat lijkt nu eindelijk te lukken.’

foto-Ben-Radstaak-e1531998895646

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu