Groot personeelstekort bij vrachtafhandeling Schiphol

Luchtvracht

Er is een groot tekort aan personeel bij de vrachtafhandelaren op Schiphol. Dat melden anonieme medewerkers tegenover de regionale tv-zender NH Nieuws. Volgens hen is er veel aandacht voor de werkdruk bij de passagiersvluchten, maar nauwelijks voor de problemen bij afhandeling van vrachtvluchten.

Foto: Ries van Wendel de Joode

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Groot personeelstekort bij vrachtafhandeling Schiphol | NT

Groot personeelstekort bij vrachtafhandeling Schiphol

Luchtvracht

Er is een groot tekort aan personeel bij de vrachtafhandelaren op Schiphol. Dat melden anonieme medewerkers tegenover de regionale tv-zender NH Nieuws. Volgens hen is er veel aandacht voor de werkdruk bij de passagiersvluchten, maar nauwelijks voor de problemen bij afhandeling van vrachtvluchten.

Foto: Ries van Wendel de Joode

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding