Rechter wijst eisen vrachtpiloten af in kort geding met KLM

niet spoedeisend genoeg

De kort geding-rechter heeft eisen van 116 voormalige piloten van vrachtvlieger Martinair afgewezen in een slepende zaak tegen KLM. Ze eisten onder meer dat KLM loon zou betalen dat de maatschappij hun vanaf 2014 verschuldigd zou zijn. Ook wilden ze dat de KLM-cao op hen van toepassing is. De rechter oordeelde dat er geen spoed nodig is bij de behandeling van deze rechtszaak, die dus beter in een bodemprocedure kan worden uitgevochten.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Rechter wijst eisen vrachtpiloten af in kort geding met KLM | NT

Rechter wijst eisen vrachtpiloten af in kort geding met KLM

niet spoedeisend genoeg

De kort geding-rechter heeft eisen van 116 voormalige piloten van vrachtvlieger Martinair afgewezen in een slepende zaak tegen KLM. Ze eisten onder meer dat KLM loon zou betalen dat de maatschappij hun vanaf 2014 verschuldigd zou zijn. Ook wilden ze dat de KLM-cao op hen van toepassing is. De rechter oordeelde dat er geen spoed nodig is bij de behandeling van deze rechtszaak, die dus beter in een bodemprocedure kan worden uitgevochten.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu