Rederij MSC neemt eerste horde in overname expediteur Clasquin

42% nu in handen van MSC

De Zwitserse rederij MSC heeft een eerste belangrijke stap gezet in de overname van de Franse expediteur Clasquin. Het bedrijf uit Lyon maakte deze week bekend dat MSC-dochter SAS Shipping Agencies Services middels een ‘put option’-overeenkomst een belang van ruim 42% zal verwerven in Clasquin. De complete overname is voorzien voor het einde van dit jaar.

Clasquin wordt gewaardeerd op 325 miljoen euro. Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Rederij MSC neemt eerste horde in overname expediteur Clasquin | NT

Rederij MSC neemt eerste horde in overname expediteur Clasquin

42% nu in handen van MSC

De Zwitserse rederij MSC heeft een eerste belangrijke stap gezet in de overname van de Franse expediteur Clasquin. Het bedrijf uit Lyon maakte deze week bekend dat MSC-dochter SAS Shipping Agencies Services middels een ‘put option’-overeenkomst een belang van ruim 42% zal verwerven in Clasquin. De complete overname is voorzien voor het einde van dit jaar.

Clasquin wordt gewaardeerd op 325 miljoen euro. Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen