Wéér een transporteur overgenomen: Chr. Vermeer koopt Wouters

19 medewerkers

Chr. Vermeer Transport heeft Wouters Transport uit Rijen overgenomen. 19 personeelsleden van Wouters maken de overstap. Een overnamebedrag is niet bekendgemaakt.

Geert Wouters (links) en Christiaan Vermeer. Foto: LinkedIn Chr. Vermeer Transport

De directie van Wouters Transport, Geert en Els Wouters, was op zoek naar een overnamekandidaat en vond die in Vermeer. Volgens hen sluiten de bedrijfscultuur en de waarden van het bedrijf goed aan bij die van Wouters Transport.

‘Het temperatuurgecontroleerd transport is een mooie aanvulling op onze diensten van Distributie, Benelux- & Internationaal transport, Logistiek en de afdeling Movements: verhuizingen van industriële machines en speciaal transport’, zegt directeur Christiaan Vermeer.

Met de uitbreiding van Wouters Transport telt het bedrijf circa 130 medewerkers en beschikt het over een wagenpark van 90 trekkende eenheden. De naam Wouters Transport blijft voorlopig bestaan. ‘2024 zal worden benut om Wouters Transport te integreren binnen Chr. Vermeer Transport’, schrijft Vermeer.

Het regent dit jaar overnames, zowel door grote bedrijven als Den Hartogh en Yusen, als door kleinere spelers als 2M Logistics en Van ‘t Kruis Bulk Logistics. Veel wegvervoerders gaan op zoek naar een koper omdat ze binnen het bedrijf geen geschikte opvolger kunnen vinden of omdat de wet- en regelgeving steeds complexer wordt. Ook stijgen de kosten in het wegvervoer door hogere dieselprijzen of gedwongen overstap op elektrische voertuigen.

Wéér een transporteur overgenomen: Chr. Vermeer koopt Wouters | NT

Wéér een transporteur overgenomen: Chr. Vermeer koopt Wouters

19 medewerkers

Chr. Vermeer Transport heeft Wouters Transport uit Rijen overgenomen. 19 personeelsleden van Wouters maken de overstap. Een overnamebedrag is niet bekendgemaakt.

Geert Wouters (links) en Christiaan Vermeer. Foto: LinkedIn Chr. Vermeer Transport

De directie van Wouters Transport, Geert en Els Wouters, was op zoek naar een overnamekandidaat en vond die in Vermeer. Volgens hen sluiten de bedrijfscultuur en de waarden van het bedrijf goed aan bij die van Wouters Transport.

‘Het temperatuurgecontroleerd transport is een mooie aanvulling op onze diensten van Distributie, Benelux- & Internationaal transport, Logistiek en de afdeling Movements: verhuizingen van industriële machines en speciaal transport’, zegt directeur Christiaan Vermeer.

Met de uitbreiding van Wouters Transport telt het bedrijf circa 130 medewerkers en beschikt het over een wagenpark van 90 trekkende eenheden. De naam Wouters Transport blijft voorlopig bestaan. ‘2024 zal worden benut om Wouters Transport te integreren binnen Chr. Vermeer Transport’, schrijft Vermeer.

Het regent dit jaar overnames, zowel door grote bedrijven als Den Hartogh en Yusen, als door kleinere spelers als 2M Logistics en Van ‘t Kruis Bulk Logistics. Veel wegvervoerders gaan op zoek naar een koper omdat ze binnen het bedrijf geen geschikte opvolger kunnen vinden of omdat de wet- en regelgeving steeds complexer wordt. Ook stijgen de kosten in het wegvervoer door hogere dieselprijzen of gedwongen overstap op elektrische voertuigen.