Deze thema’s zorgen voor recordaantal overnames in transportsector

Consolidatie

Uit de eerste cijfers van 2024 blijkt dat het aantal fusies en overnametransacties in de transportsector nog steeds op een hoog niveau ligt. Naast traditionele redenen als schaalvergroting, ziet Bart Banning, sector banker transport & logistiek bij ABN Amro, een viertal nieuwe thema’s die de drijvende kracht vormen achter de aanhoudende consolidatie in de sector.

Foto: Anthony Donner

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Deze thema’s zorgen voor recordaantal overnames in transportsector | NT

Deze thema’s zorgen voor recordaantal overnames in transportsector

Consolidatie

Uit de eerste cijfers van 2024 blijkt dat het aantal fusies en overnametransacties in de transportsector nog steeds op een hoog niveau ligt. Naast traditionele redenen als schaalvergroting, ziet Bart Banning, sector banker transport & logistiek bij ABN Amro, een viertal nieuwe thema’s die de drijvende kracht vormen achter de aanhoudende consolidatie in de sector.

Foto: Anthony Donner

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen