ILT waarschuwt Rotterdam Airport

Geluidsnormen

De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) waarschuwt Rotterdam Airport (RTHA) voor een dreigende overschrijding van de geluidsnormen. Indien het de luchthaven niet lukt om dat te voorkomen, zal de ILT hiertegen optreden, aldus de inspectiedienst in een waarschuwingsbrief.

rotterdam the hague airport
Foto: Rotterdam The Hague Airport

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

ILT waarschuwt Rotterdam Airport | NT

ILT waarschuwt Rotterdam Airport

Geluidsnormen

De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) waarschuwt Rotterdam Airport (RTHA) voor een dreigende overschrijding van de geluidsnormen. Indien het de luchthaven niet lukt om dat te voorkomen, zal de ILT hiertegen optreden, aldus de inspectiedienst in een waarschuwingsbrief.

rotterdam the hague airport
Foto: Rotterdam The Hague Airport

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu