Arbeidsinspectie grijpt in bij bagageafhandeling Schiphol

onvoldoende maatregelen genomen

De zes bagage-afhandelaars op Schiphol moeten per direct hulpmiddelen inzetten voor medewerkers die zwaar sjouwwerk doen. Dat heeft de Nederlandse Arbeidsinspectie bepaald. Daarnaast moet het afhandelen van koffers in de bagagehallen volgens de inspectie binnen twee jaar volledig geautomatiseerd zijn.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Arbeidsinspectie grijpt in bij bagageafhandeling Schiphol | NT

Arbeidsinspectie grijpt in bij bagageafhandeling Schiphol

onvoldoende maatregelen genomen

De zes bagage-afhandelaars op Schiphol moeten per direct hulpmiddelen inzetten voor medewerkers die zwaar sjouwwerk doen. Dat heeft de Nederlandse Arbeidsinspectie bepaald. Daarnaast moet het afhandelen van koffers in de bagagehallen volgens de inspectie binnen twee jaar volledig geautomatiseerd zijn.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu