UPS wil af van honderden vrachtpiloten

vrachtvloot aanpassen aan dalende vraag

De Amerikaanse pakketvervoerder UPS biedt aan honderden vrachtvliegers royale vertrekregelingen aan, nu de vraag naar vrachtvluchten sterk is afgenomen en herstel van de markt niet te verwachten valt. Zo zag de koerier het binnenlands pakketvolume in het tweede kwartaal met ruim 11% afnemen, terwijl het het internationaal vervoer een krimp liet zien van bijna 6,5%.

Vliegtuig van UPS
Foto: Bjoern Wylezich / Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

UPS wil af van honderden vrachtpiloten | NT

UPS wil af van honderden vrachtpiloten

vrachtvloot aanpassen aan dalende vraag

De Amerikaanse pakketvervoerder UPS biedt aan honderden vrachtvliegers royale vertrekregelingen aan, nu de vraag naar vrachtvluchten sterk is afgenomen en herstel van de markt niet te verwachten valt. Zo zag de koerier het binnenlands pakketvolume in het tweede kwartaal met ruim 11% afnemen, terwijl het het internationaal vervoer een krimp liet zien van bijna 6,5%.

Vliegtuig van UPS
Foto: Bjoern Wylezich / Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu