Cargolux in één klap grote speler in Europese vrachtafhandeling

Luchtvracht

Cargolux, de grootste vrachtmaatschappij van Europa, stapt vanaf begin volgend jaar groots in de Europese vrachtafhandeling. De luchtvaartmaatschappij neemt dan op thuisbasis Luxemburg Airport via dochterbedrijf Luxcargo Handling (LCH) de afhandelingslicentie over van de huidige vrachtafhandelaar Luxair Cargo. Deze laatste partij gaf in augustus van dit jaar aan na 25 jaar uit de vrachtafhandeling te willen stappen.

LG Cargo Center
Foto: Cargolux

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Cargolux in één klap grote speler in Europese vrachtafhandeling | NT

Cargolux in één klap grote speler in Europese vrachtafhandeling

Luchtvracht

Cargolux, de grootste vrachtmaatschappij van Europa, stapt vanaf begin volgend jaar groots in de Europese vrachtafhandeling. De luchtvaartmaatschappij neemt dan op thuisbasis Luxemburg Airport via dochterbedrijf Luxcargo Handling (LCH) de afhandelingslicentie over van de huidige vrachtafhandelaar Luxair Cargo. Deze laatste partij gaf in augustus van dit jaar aan na 25 jaar uit de vrachtafhandeling te willen stappen.

LG Cargo Center
Foto: Cargolux

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding