Lees Nieuwsblad Transport, week 16

Krant

Deze week in NT: Nederland op het matje Brussel om loon cabotagetruckers, interview Yngve Ruud, luchtvrachtbaas K+N, rechter vindt ontslag DSV-directeur na seksueel grensoverschrijdend gedrag terecht, door Chinese lockdowns ligt nu vijfde van de wereldvloot bij haveningang te dobberen, bad bunkers in Singapore, FNV dringt aan op een sector-cao voor de vrachtafhandeling Schiphol, groeifonds voor logistieke projecten: 5 ja’s, 2 nee’s, miljardendans om last mile-vastgoed, spoor raakt verzadigd door vele werkzaamheden, RUG ontwikkelt flowbatterij zonder zeldzaam metaal, TI: ‘Brandstofprijs weinig invloed op factuur’, taaie storing walstroom Rotterdam en nog veel meer!

Onbeperkt lezen?

Altijd op de hoogte met NT.

Abonneer je nu en krijg onbeperkt toegang tot de vakinformatie over de transportbranche.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Lees Nieuwsblad Transport, week 16 | NT

Lees Nieuwsblad Transport, week 16

Krant

Deze week in NT: Nederland op het matje Brussel om loon cabotagetruckers, interview Yngve Ruud, luchtvrachtbaas K+N, rechter vindt ontslag DSV-directeur na seksueel grensoverschrijdend gedrag terecht, door Chinese lockdowns ligt nu vijfde van de wereldvloot bij haveningang te dobberen, bad bunkers in Singapore, FNV dringt aan op een sector-cao voor de vrachtafhandeling Schiphol, groeifonds voor logistieke projecten: 5 ja’s, 2 nee’s, miljardendans om last mile-vastgoed, spoor raakt verzadigd door vele werkzaamheden, RUG ontwikkelt flowbatterij zonder zeldzaam metaal, TI: ‘Brandstofprijs weinig invloed op factuur’, taaie storing walstroom Rotterdam en nog veel meer!

Onbeperkt lezen?

Altijd op de hoogte met NT.

Abonneer je nu en krijg onbeperkt toegang tot de vakinformatie over de transportbranche.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen