Lees Nieuwsblad Transport, editie juli 2023

Digitaal

Deze maand in de nieuwe NT: de nieuwe IATA Top 100: DSV legt K+N het vuur aan de schenen. Expeditie Schiphol haalt voet van het gaspedaal. Interview: IAA geeft IATA-top weer oranje tintje. 740 meter-treinen op de lange baan. Zijn logistieke bedrijven opgewassen tegen hackers? Afscheidsinterview Allard Castelein. Barre leefomstandigheden buitenlandse truckers: maanden onderweg voor 65 euro per dag. ECMR blijkt toch lastige digitale puzzel. Financiële analyse jaarcijfers Vos Transport uit Deventer. Batterijen zijn reddingsboei én lastpost voor goederenvervoer. Nieuwe laadpalen in Rotterdamse haven moeten kip-eiprobleem oplossen. DP World gaat nog expediteurs overnemen. En nog veel meer!

Onbeperkt lezen?

Altijd op de hoogte met NT.

 

Abonneer nu en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportbranche.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Lees Nieuwsblad Transport, editie juli 2023 | NT

Lees Nieuwsblad Transport, editie juli 2023

Digitaal

Deze maand in de nieuwe NT: de nieuwe IATA Top 100: DSV legt K+N het vuur aan de schenen. Expeditie Schiphol haalt voet van het gaspedaal. Interview: IAA geeft IATA-top weer oranje tintje. 740 meter-treinen op de lange baan. Zijn logistieke bedrijven opgewassen tegen hackers? Afscheidsinterview Allard Castelein. Barre leefomstandigheden buitenlandse truckers: maanden onderweg voor 65 euro per dag. ECMR blijkt toch lastige digitale puzzel. Financiële analyse jaarcijfers Vos Transport uit Deventer. Batterijen zijn reddingsboei én lastpost voor goederenvervoer. Nieuwe laadpalen in Rotterdamse haven moeten kip-eiprobleem oplossen. DP World gaat nog expediteurs overnemen. En nog veel meer!

Onbeperkt lezen?

Altijd op de hoogte met NT.

 

Abonneer nu en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportbranche.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen