Synchromodaliteit, u heeft er waarschijnlijk al over gehoord, maar wat is het nou precies? Op 1 maart om 16.00 uur aanstaande organiseert Nieuwsblad Transport een webinar over dit onderwerp. Wij nodigen u uit kosteloos deel te nemen.

Na dit webinar…

  • weet u wat synchromodaal vervoer inhoudt en wat precies het verschil is met intermodaal vervoer;
  • is voor u helder welke data u nodig heeft om synchromodaliteit in te zetten;
  • heeft inzicht in enkele sprekende voorbeelden van deze vervoersvorm.

Aan het webinar nemen onder andere Roy van den Berg (auteur van het Handboek Synchromodaal) en Sijbrand Pot (Contargo) deel. Gedurende het webinar is er natuurlijk volop ruimte voor de beantwoording van uw vragen over synchromodaal vervoer.

Meer informatie over het webinar en inschrijven vindt u hier.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement