Toch 10 miljoen voor maatregelen tegen overlast goederentreinen

Brabantroute

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat maakt na politieke druk van de Tweede Kamer tien miljoen euro vrij om maatregelen te nemen tegen overlast voor omwonenden door goederentreinen op de Brabantroute. Daarnaast gaat er 2 miljoen naar het compenseren van vervoerders vanwege de hogere tarieven voor opstellen en rangeren.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Toch 10 miljoen voor maatregelen tegen overlast goederentreinen | NT

Toch 10 miljoen voor maatregelen tegen overlast goederentreinen

Brabantroute

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat maakt na politieke druk van de Tweede Kamer tien miljoen euro vrij om maatregelen te nemen tegen overlast voor omwonenden door goederentreinen op de Brabantroute. Daarnaast gaat er 2 miljoen naar het compenseren van vervoerders vanwege de hogere tarieven voor opstellen en rangeren.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen