Erfa: ‘Maak Engels verplichte voertaal machinisten’

Europese Commissie

Engels moet de verplichte voertaal worden voor machinisten die internationale treinen rijden. Dat stelt de Europese belangenorganisatie voor het spoorgoederenvervoer Erfa. Op dit moment zijn Europese machinisten verplicht om de taal van het land waarin ze rijden te beheersen.

Foto: ERFA

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Erfa: ‘Maak Engels verplichte voertaal machinisten’ | NT

Erfa: ‘Maak Engels verplichte voertaal machinisten’

Europese Commissie

Engels moet de verplichte voertaal worden voor machinisten die internationale treinen rijden. Dat stelt de Europese belangenorganisatie voor het spoorgoederenvervoer Erfa. Op dit moment zijn Europese machinisten verplicht om de taal van het land waarin ze rijden te beheersen.

Foto: ERFA

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu