Contargo neemt wegvervoerder HE-Logistics over

22 trekkers

Logistiek dienstverlener Contargo heeft containervervoerder HE-Logistics overgenomen. Bij HE-Logistics werken 32 mensen, waaronder 22 chauffeurs. Het wagenpark van het transportbedrijf uitt Hoogvliet omvat 22 trekkers.

Vrachtwagens van HE-Logistics
Foto: HE-Logistics

Hoeveel Contargo voor de overname betaalt, maken de bedrijven niet bekend. HE-Logistics verzorgt voornamelijk containervervoer met eigen en gecharterde vrachtwagens en biedt ook reefer- en trailertransport aan.

‘Met de overname van HE-Logistics B.V. verstevigen wij onze positie vooral in Nederland’, aldus Marcel Hulsker, co-manager van Contargo. ‘Bovendien kunnen wij ons productportfolio door trailervervoer en reefertransporten in de landen van de Benelux en binnen Europa uitbreiden.’

De activiteiten van HE-Logistics vallen in de toekomst onder de naam Contargo HE-Logistics. Hennie van der Graaf, oprichter en directeur van HE-Logistics, blijft voorlopig aan als branchemanager. Als reden voor de overname noemt hij onder andere zijn naderende pensioenleeftijd.

Contargo transporteert jaarlijks een volume van zo’n 2,1 miljoen teu via zijn Europese containernetwerken. De logistiek dienstverlener beschikt over 24 containerterminals in Duitsland, Frankrijk en Zwitserland, en heeft vestigingen in Duitsland, Nederland, België en Polen. Met ruim 1.200 medewerkers boekte het bedrijf in 2022 een jaaromzet van 711 miljoen euro.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Contargo neemt wegvervoerder HE-Logistics over | NT

Contargo neemt wegvervoerder HE-Logistics over

22 trekkers

Logistiek dienstverlener Contargo heeft containervervoerder HE-Logistics overgenomen. Bij HE-Logistics werken 32 mensen, waaronder 22 chauffeurs. Het wagenpark van het transportbedrijf uitt Hoogvliet omvat 22 trekkers.

Vrachtwagens van HE-Logistics
Foto: HE-Logistics

Hoeveel Contargo voor de overname betaalt, maken de bedrijven niet bekend. HE-Logistics verzorgt voornamelijk containervervoer met eigen en gecharterde vrachtwagens en biedt ook reefer- en trailertransport aan.

‘Met de overname van HE-Logistics B.V. verstevigen wij onze positie vooral in Nederland’, aldus Marcel Hulsker, co-manager van Contargo. ‘Bovendien kunnen wij ons productportfolio door trailervervoer en reefertransporten in de landen van de Benelux en binnen Europa uitbreiden.’

De activiteiten van HE-Logistics vallen in de toekomst onder de naam Contargo HE-Logistics. Hennie van der Graaf, oprichter en directeur van HE-Logistics, blijft voorlopig aan als branchemanager. Als reden voor de overname noemt hij onder andere zijn naderende pensioenleeftijd.

Contargo transporteert jaarlijks een volume van zo’n 2,1 miljoen teu via zijn Europese containernetwerken. De logistiek dienstverlener beschikt over 24 containerterminals in Duitsland, Frankrijk en Zwitserland, en heeft vestigingen in Duitsland, Nederland, België en Polen. Met ruim 1.200 medewerkers boekte het bedrijf in 2022 een jaaromzet van 711 miljoen euro.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement