Brabantse transporteur Nabuurs ziet resultaat bijna halveren

Nettowinst naar 2,3 miljoen euro

Transportbedrijf Nabuurs uit het Noord-Brabantse Haps zag vorig jaar de nettowinst sterk teruglopen van 4,1 miljoen euro naar 2,3 miljoen euro op een licht gestegen totale omzet van 123 miljoen euro (+2,9%).

Het transportbedrijf, dat onder meer grote verladers als AB Inbev, Bavaria en Sligro tot zijn klantenkring telt, was in 2021 nog verlieslatend door de sluiting van restaurants en cafés tijdens de coronacrisis. Foto: ANP / Hollandse hoogte / Peter Hilz

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Brabantse transporteur Nabuurs ziet resultaat bijna halveren | NT

Brabantse transporteur Nabuurs ziet resultaat bijna halveren

Nettowinst naar 2,3 miljoen euro

Transportbedrijf Nabuurs uit het Noord-Brabantse Haps zag vorig jaar de nettowinst sterk teruglopen van 4,1 miljoen euro naar 2,3 miljoen euro op een licht gestegen totale omzet van 123 miljoen euro (+2,9%).

Het transportbedrijf, dat onder meer grote verladers als AB Inbev, Bavaria en Sligro tot zijn klantenkring telt, was in 2021 nog verlieslatend door de sluiting van restaurants en cafés tijdens de coronacrisis. Foto: ANP / Hollandse hoogte / Peter Hilz

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu