Wegvervoer moet ver omrijden door sluiting Gotthardtunnel

100 kilometer omrijden

De Gotthard-wegtunnel, die via Zwitserland naar Noord-Italië loopt via het Gotthardmassief, is afgesloten voor verkeer omdat er een scheur is gevonden in de overkapping en er beton naar beneden kwam. Volgens de huidige prognoses kan de tunnel eind deze week weer open. Desondanks is er veel impact voor wegvervoerders.

Foto: Astra

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

Wegvervoer moet ver omrijden door sluiting Gotthardtunnel | NT

Wegvervoer moet ver omrijden door sluiting Gotthardtunnel

100 kilometer omrijden

De Gotthard-wegtunnel, die via Zwitserland naar Noord-Italië loopt via het Gotthardmassief, is afgesloten voor verkeer omdat er een scheur is gevonden in de overkapping en er beton naar beneden kwam. Volgens de huidige prognoses kan de tunnel eind deze week weer open. Desondanks is er veel impact voor wegvervoerders.

Foto: Astra

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu