Waberer’s lijdt verlies in internationaal wegvervoer

Kwartaalcijfers

De winst van de Hongaarse wegvervoerder Waberer’s is het afgelopen jaar flink teruggelopen. In het derde kwartaal van dit jaar noteerde Waberer’s een nettowinst van slechts 0,5 miljoen euro, vorig jaar was dat in dezelfde periode 4,1 miljoen. In het internationale wegvervoer leed de transporteur zelfs verlies.

Foto: Arie n Bucky Photography, Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Waberer’s lijdt verlies in internationaal wegvervoer | NT

Waberer’s lijdt verlies in internationaal wegvervoer

Kwartaalcijfers

De winst van de Hongaarse wegvervoerder Waberer’s is het afgelopen jaar flink teruggelopen. In het derde kwartaal van dit jaar noteerde Waberer’s een nettowinst van slechts 0,5 miljoen euro, vorig jaar was dat in dezelfde periode 4,1 miljoen. In het internationale wegvervoer leed de transporteur zelfs verlies.

Foto: Arie n Bucky Photography, Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu