‘Recordomzet’ voor Waberer’s, maar wegvervoer in het rood

kwartaalcijfers

De Hongaarse wegvervoerder Waberer’s haalde in het eerste kwartaal van 2024 een ‘kwartaalrecord’ met een omzet van 196,7 miljoen. De wegvervoerder draaide een nettowinst van 1,1 miljoen euro, vorig jaar was dat in dezelfde periode 5 miljoen euro. De daling in nettowinst wordt door Waberer’s verklaard door de waardevermindering van de Hongaarse forint ten opzichte van de euro.

waberer's kwartaalcijfers Q1 2024
Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

‘Recordomzet’ voor Waberer’s, maar wegvervoer in het rood | NT

‘Recordomzet’ voor Waberer’s, maar wegvervoer in het rood

kwartaalcijfers

De Hongaarse wegvervoerder Waberer’s haalde in het eerste kwartaal van 2024 een ‘kwartaalrecord’ met een omzet van 196,7 miljoen. De wegvervoerder draaide een nettowinst van 1,1 miljoen euro, vorig jaar was dat in dezelfde periode 5 miljoen euro. De daling in nettowinst wordt door Waberer’s verklaard door de waardevermindering van de Hongaarse forint ten opzichte van de euro.

waberer's kwartaalcijfers Q1 2024
Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu