Floriway blijft rode cijfers schrijven

Ondanks afstoten verliesgevende activiteiten

Floriway Logistics, de transportdochter van bloemenveiling Royal FloraHolland (RFH), leverde ook in het tweede fiscale jaar van haar bestaan rode cijfers af. Na het forse verlies van bijna 4 miljoen euro in 2022, maakte het transportbedrijf in 2023 ‘meer verlies dan was ingecalculeerd’, meldt financieel directeur David van Mechelen van FloraHolland in het deze week gepresenteerde jaarverslag over 2023.

Foto: Floriway

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Floriway blijft rode cijfers schrijven | NT

Floriway blijft rode cijfers schrijven

Ondanks afstoten verliesgevende activiteiten

Floriway Logistics, de transportdochter van bloemenveiling Royal FloraHolland (RFH), leverde ook in het tweede fiscale jaar van haar bestaan rode cijfers af. Na het forse verlies van bijna 4 miljoen euro in 2022, maakte het transportbedrijf in 2023 ‘meer verlies dan was ingecalculeerd’, meldt financieel directeur David van Mechelen van FloraHolland in het deze week gepresenteerde jaarverslag over 2023.

Foto: Floriway

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu