Kritische succesfactoren: Rotterdam versus zichzelf

De serie ‘Kleine Gedachten’ wordt beeindigd met een beschouwing over de voor de verdere ontwikkeling van de haven kritische succesfactoren. We kunnen ons daarbij met een volzin kan het onderwerp afmaken. Gemotiveerd personeel, innovatieve ondernemers en een in de voorwaardenscheppende sfeer volop meespelende overheid zijn bepalend voor het toekomstige succes van de haven. Betwistbaar is deze uitspraak nauwelijks; anderzijds is het een grove en tot niets leidende versimpeling. V

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Kritische succesfactoren: Rotterdam versus zichzelf | NT

Kritische succesfactoren: Rotterdam versus zichzelf

De serie ‘Kleine Gedachten’ wordt beeindigd met een beschouwing over de voor de verdere ontwikkeling van de haven kritische succesfactoren. We kunnen ons daarbij met een volzin kan het onderwerp afmaken. Gemotiveerd personeel, innovatieve ondernemers en een in de voorwaardenscheppende sfeer volop meespelende overheid zijn bepalend voor het toekomstige succes van de haven. Betwistbaar is deze uitspraak nauwelijks; anderzijds is het een grove en tot niets leidende versimpeling. V

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen