Waterstofschip MS Antonie vaart, alleen nog niet op waterstof

waterstofcontainers komen eraan

De waterstofcontainers voor het eerste nieuwbouw waterstofschip van Nederland worden ‘eind dit jaar’ verwacht. Tot die tijd vaart het ‘MS Antonie’ nog even dieselelektrisch. Eind oktober vond de technische proefvaart plaats, waarbij het schip door Lloyd’s Register is gekeurd en het voorlopige certificaat kreeg om in gebruik te worden genomen.

Foto: Concordia Dames

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Waterstofschip MS Antonie vaart, alleen nog niet op waterstof | NT

Waterstofschip MS Antonie vaart, alleen nog niet op waterstof

waterstofcontainers komen eraan

De waterstofcontainers voor het eerste nieuwbouw waterstofschip van Nederland worden ‘eind dit jaar’ verwacht. Tot die tijd vaart het ‘MS Antonie’ nog even dieselelektrisch. Eind oktober vond de technische proefvaart plaats, waarbij het schip door Lloyd’s Register is gekeurd en het voorlopige certificaat kreeg om in gebruik te worden genomen.

Foto: Concordia Dames

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu