Nieuwe bestuurder North Sea Port moet focussen op duurzaamheid

Interview 

Maarten den Dekker vervult vanaf 1 juni de nieuwe functie van Chief Sustainability Officer bij North Sea Port. ‘De haven moet tegen 2050 klimaatneutraal zijn. In dit kader moet de CO2-uitstoot aangepakt worden’, legt hij uit. Door duurzaamheid op bestuursniveau te verankeren laat de haven zien hoe serieus die ambitie is om de uitstoot naar nul te krijgen.

Foto: North Sea Port

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Nieuwe bestuurder North Sea Port moet focussen op duurzaamheid | NT

Nieuwe bestuurder North Sea Port moet focussen op duurzaamheid

Interview 

Maarten den Dekker vervult vanaf 1 juni de nieuwe functie van Chief Sustainability Officer bij North Sea Port. ‘De haven moet tegen 2050 klimaatneutraal zijn. In dit kader moet de CO2-uitstoot aangepakt worden’, legt hij uit. Door duurzaamheid op bestuursniveau te verankeren laat de haven zien hoe serieus die ambitie is om de uitstoot naar nul te krijgen.

Foto: North Sea Port

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu