Nieuwe bestuurder North Sea Port moet focussen op duurzaamheid

Interview 

Maarten den Dekker vervult vanaf 1 juni de nieuwe functie van Chief Sustainability Officer bij North Sea Port. ‘De haven moet tegen 2050 klimaatneutraal zijn. In dit kader moet de CO2-uitstoot aangepakt worden’, legt hij uit. Door duurzaamheid op bestuursniveau te verankeren laat de haven zien hoe serieus die ambitie is om de uitstoot naar nul te krijgen.

Foto: North Sea Port

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Nieuwe bestuurder North Sea Port moet focussen op duurzaamheid | NT

Nieuwe bestuurder North Sea Port moet focussen op duurzaamheid

Interview 

Maarten den Dekker vervult vanaf 1 juni de nieuwe functie van Chief Sustainability Officer bij North Sea Port. ‘De haven moet tegen 2050 klimaatneutraal zijn. In dit kader moet de CO2-uitstoot aangepakt worden’, legt hij uit. Door duurzaamheid op bestuursniveau te verankeren laat de haven zien hoe serieus die ambitie is om de uitstoot naar nul te krijgen.

Foto: North Sea Port

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen