Column – Boris ‘Dorian’ Johnson

brexit

Overmorgen, donderdag 12 december 2019, blaast de grote rattenvanger van Downing Street 10 op zijn fluitje. Zijn rattenpartij verzamelt net genoeg stemmen om de Britten een Brexit door de strot te duwen waar de helft van de bevolking niets van wil weten.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Column – Boris ‘Dorian’ Johnson | NT

Column – Boris ‘Dorian’ Johnson

brexit

Overmorgen, donderdag 12 december 2019, blaast de grote rattenvanger van Downing Street 10 op zijn fluitje. Zijn rattenpartij verzamelt net genoeg stemmen om de Britten een Brexit door de strot te duwen waar de helft van de bevolking niets van wil weten.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu