ProMedia Group neemt EXPOMotion over

Bestelauto Expo

ProMedia Group, uitgever van onder meer Nieuwsblad Transport, heeft de activiteiten van eventorganisator en uitgever EXPOMotion overgenomen. Tot het portfolio van EXPOMotion behoren onder meer Remarketing Event en Remarketing Lounges, Bestelauto Expo, Bestelauto Expo Magazine, Fleet Event en Fleet Lounge Live!

patrick van tilburg, joan blaas

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

ProMedia Group neemt EXPOMotion over | NT

ProMedia Group neemt EXPOMotion over

Bestelauto Expo

ProMedia Group, uitgever van onder meer Nieuwsblad Transport, heeft de activiteiten van eventorganisator en uitgever EXPOMotion overgenomen. Tot het portfolio van EXPOMotion behoren onder meer Remarketing Event en Remarketing Lounges, Bestelauto Expo, Bestelauto Expo Magazine, Fleet Event en Fleet Lounge Live!

patrick van tilburg, joan blaas

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding