Opvolger Merkel belooft transformatie Duitse economie om klimaat

Olaf Scholz

De nieuwe Duitse regeringsleider Olaf Scholz heeft voor het eerst de Bondsdag toegesproken als bondskanselier. Hij maakte daar nog eens duidelijk dat de aanpak van klimaatverandering voor zijn regering topprioriteit heeft. Dat heeft volgens de sociaaldemocraat ook grote gevolgen voor de Duitse economie, de grootste van Europa.

olaf scholz

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Opvolger Merkel belooft transformatie Duitse economie om klimaat | NT

Opvolger Merkel belooft transformatie Duitse economie om klimaat

Olaf Scholz

De nieuwe Duitse regeringsleider Olaf Scholz heeft voor het eerst de Bondsdag toegesproken als bondskanselier. Hij maakte daar nog eens duidelijk dat de aanpak van klimaatverandering voor zijn regering topprioriteit heeft. Dat heeft volgens de sociaaldemocraat ook grote gevolgen voor de Duitse economie, de grootste van Europa.

olaf scholz

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu