Politiek steeds feller tegen ‘verdozing’

distributiecentra

Als het aan de Tweede Kamer ligt, krijgt de logistieke sector er geen millimeter nieuwe grond meer bij om distributiecentra te bouwen. Zo heet zal de soep vast niet gegeten worden, maar minister Hugo de Jonge (Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening) heeft wel een ‘heel veel restrictiever beleid’ toegezegd in de strijd tegen de ‘verdozing’. Want dat er iets moet gebeuren om ervoor te zorgen dat de Nederlanders en de logistieke sector weer met elkaar door een deur kunnen, daarover zijn vriend en vijand het wel eens.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Politiek steeds feller tegen ‘verdozing’ | NT

Politiek steeds feller tegen ‘verdozing’

distributiecentra

Als het aan de Tweede Kamer ligt, krijgt de logistieke sector er geen millimeter nieuwe grond meer bij om distributiecentra te bouwen. Zo heet zal de soep vast niet gegeten worden, maar minister Hugo de Jonge (Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening) heeft wel een ‘heel veel restrictiever beleid’ toegezegd in de strijd tegen de ‘verdozing’. Want dat er iets moet gebeuren om ervoor te zorgen dat de Nederlanders en de logistieke sector weer met elkaar door een deur kunnen, daarover zijn vriend en vijand het wel eens.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen