K+N behaalt ‘beste resultaat ooit’

2,3 miljard winst in negen maanden

Kühne + Nagel (K+N) wist over de eerste negen maanden van het lopende boekjaar naar eigen zeggen ‘het beste resultaat’ uit haar lange historie te behalen. De nettowinst steeg met 73% naar 2,3 miljard euro, terwijl het bedrijfsresultaat een verbetering liet zien van 71% naar 3,2 miljard euro.

Foto: Kuhne + Nagel

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

K+N behaalt ‘beste resultaat ooit’ | NT

K+N behaalt ‘beste resultaat ooit’

2,3 miljard winst in negen maanden

Kühne + Nagel (K+N) wist over de eerste negen maanden van het lopende boekjaar naar eigen zeggen ‘het beste resultaat’ uit haar lange historie te behalen. De nettowinst steeg met 73% naar 2,3 miljard euro, terwijl het bedrijfsresultaat een verbetering liet zien van 71% naar 3,2 miljard euro.

Foto: Kuhne + Nagel

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding