Kabinet presenteert premies modal shift: 20 euro steun per container

Subsidie

Aanbieders van lading kunnen 20 euro per container subsidie ontvangen wanneer zij die structureel verplaatsen naar het spoor of naar de binnenvaart. Dit blijkt uit de ‘modal shift aanpak’ waarin het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat de Tweede Kamer informeerde over onder andere deze subsidieregeling.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Kabinet presenteert premies modal shift: 20 euro steun per container | NT

Kabinet presenteert premies modal shift: 20 euro steun per container

Subsidie

Aanbieders van lading kunnen 20 euro per container subsidie ontvangen wanneer zij die structureel verplaatsen naar het spoor of naar de binnenvaart. Dit blijkt uit de ‘modal shift aanpak’ waarin het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat de Tweede Kamer informeerde over onder andere deze subsidieregeling.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu