‘Algoritmes Farm Frites verlichten workload voor planners’

project Topsector Logistiek

Software robots die voor de planners van Farm Frites elke nacht het internet afstruinen op zoek naar stukjes informatie die real-time inzicht geven in de verschepingen. Door integratie in het Control Tower Platform worden updates automatisch verwerkt, wat de workload voor planners drastisch doet dalen. Dat is volgens Niels Agatz, wetenschappelijk directeur TKI Dinalog, een typisch voorbeeld van waar de Topsector Logistiek zich de afgelopen periode mee bezig hield.

Foto: TKI

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Algoritmes Farm Frites verlichten workload voor planners’ | NT

‘Algoritmes Farm Frites verlichten workload voor planners’

project Topsector Logistiek

Software robots die voor de planners van Farm Frites elke nacht het internet afstruinen op zoek naar stukjes informatie die real-time inzicht geven in de verschepingen. Door integratie in het Control Tower Platform worden updates automatisch verwerkt, wat de workload voor planners drastisch doet dalen. Dat is volgens Niels Agatz, wetenschappelijk directeur TKI Dinalog, een typisch voorbeeld van waar de Topsector Logistiek zich de afgelopen periode mee bezig hield.

Foto: TKI

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen