CMA CGM brengt miljardenbod uit op Bolloré Logistics

Koopsom op 5 miljard euro

CMA CGM wil voor een gigantische bedrag van 5 miljard euro het Franse Bolloré Logistics overnemen. Dat melden beide bedrijven dinsdagmiddag. Dit initiële bod, 11 keer het bedrijfsresultaat voor belastingen van Bolloré,  is de inleiding voor exclusieve acquisitie-onderhandelingen tussen de twee partijen. Die gesprekken moeten op 8 mei een definitief akkoord opleveren, heet het verder.

Foto: JHVEPhoto / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

CMA CGM brengt miljardenbod uit op Bolloré Logistics | NT

CMA CGM brengt miljardenbod uit op Bolloré Logistics

Koopsom op 5 miljard euro

CMA CGM wil voor een gigantische bedrag van 5 miljard euro het Franse Bolloré Logistics overnemen. Dat melden beide bedrijven dinsdagmiddag. Dit initiële bod, 11 keer het bedrijfsresultaat voor belastingen van Bolloré,  is de inleiding voor exclusieve acquisitie-onderhandelingen tussen de twee partijen. Die gesprekken moeten op 8 mei een definitief akkoord opleveren, heet het verder.

Foto: JHVEPhoto / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu