Broekman schrijft weer zwarte cijfers

7,5 miljoen euro winst

Broekman Logistics sloot 2022 af met een nettoresultaat van 7,5 miljoen euro op een (netto) omzet van 290 miljoen euro. Daarmee laat de Rotterdamse logistieke dienstverlener het gevoelig verlies uit 2021 (-7,6 miljoen euro) ver achter zich. In 2020 leverden de activiteiten een negatief resultaat van ruim 10 miljoen euro op.

Broekman Distriport_Overview3 (1)
Foto: Broekman Logistics

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Broekman schrijft weer zwarte cijfers | NT

Broekman schrijft weer zwarte cijfers

7,5 miljoen euro winst

Broekman Logistics sloot 2022 af met een nettoresultaat van 7,5 miljoen euro op een (netto) omzet van 290 miljoen euro. Daarmee laat de Rotterdamse logistieke dienstverlener het gevoelig verlies uit 2021 (-7,6 miljoen euro) ver achter zich. In 2020 leverden de activiteiten een negatief resultaat van ruim 10 miljoen euro op.

Broekman Distriport_Overview3 (1)
Foto: Broekman Logistics

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu