Vrachtvliegtuigen goed voor 70% vrachtoverslag Schiphol

Bellyvracht 42,5% lager in 2020

De coronacrisis heeft de luchtvrachtmarkt op Schiphol op z’n kop gezet.  Vrachtvliegtuigen en passagiersvluchten met alleen vracht (‘cargo-only’) aan boord waren vorig jaar goed voor 71% van het totale volume van 1,44 miljoen ton op Schiphol. In 2019 lag dat aandeel iets boven de 50%.

Foto: Schiphol

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Vrachtvliegtuigen goed voor 70% vrachtoverslag Schiphol | NT

Vrachtvliegtuigen goed voor 70% vrachtoverslag Schiphol

Bellyvracht 42,5% lager in 2020

De coronacrisis heeft de luchtvrachtmarkt op Schiphol op z’n kop gezet.  Vrachtvliegtuigen en passagiersvluchten met alleen vracht (‘cargo-only’) aan boord waren vorig jaar goed voor 71% van het totale volume van 1,44 miljoen ton op Schiphol. In 2019 lag dat aandeel iets boven de 50%.

Foto: Schiphol

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen