Laatste vrachtjumbo gaat vliegen voor K+N

Luchtvracht

De Zwitserse expediteur K+N gaat straks het vrachtruim vullen van de allerlaatste B747-8F die onlangs de Boeing-fabrieken verliet. De vrachtjumbo behoort tot een groep van drie B747-8F die de Amerikaanse vrachtmaatschappij Atlas Air vlak voor het sluiten van de productie-lijn nog wist te bestellen bij Boeing.

Foto: Boeing

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Laatste vrachtjumbo gaat vliegen voor K+N | NT

Laatste vrachtjumbo gaat vliegen voor K+N

Luchtvracht

De Zwitserse expediteur K+N gaat straks het vrachtruim vullen van de allerlaatste B747-8F die onlangs de Boeing-fabrieken verliet. De vrachtjumbo behoort tot een groep van drie B747-8F die de Amerikaanse vrachtmaatschappij Atlas Air vlak voor het sluiten van de productie-lijn nog wist te bestellen bij Boeing.

Foto: Boeing

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding