Lagere winst Martinair ondanks hausse in luchtvrachtmarkt

Jaarcijfers

Martinair Cargo wist in 2021 niet financieel te profiteren van boom in het internationale luchtvrachtvervoer. De nettowinst over het boekjaar 2021 van de KLM-dochter liep met bijna een kwart (5,2 miljoen euro) terug naar 17 miljoen euro. Dat blijkt uit het recent met de nodige vertraging gedeponeerd jaarrekening.

Foto: Soos Jozsef / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Lagere winst Martinair ondanks hausse in luchtvrachtmarkt | NT

Lagere winst Martinair ondanks hausse in luchtvrachtmarkt

Jaarcijfers

Martinair Cargo wist in 2021 niet financieel te profiteren van boom in het internationale luchtvrachtvervoer. De nettowinst over het boekjaar 2021 van de KLM-dochter liep met bijna een kwart (5,2 miljoen euro) terug naar 17 miljoen euro. Dat blijkt uit het recent met de nodige vertraging gedeponeerd jaarrekening.

Foto: Soos Jozsef / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding